Naša politika povrata

Povrat i povrat novca mogući su u roku od 30 dana od datuma kupovine. Ako je prošlo više od 30 dana od vaše kupovine, žao nam je, ali ne možemo vam ponuditi potpuni povrat ili zamjenu.

Da biste ostvarili pravo na povrat, proizvod mora biti nekorišten i u istom stanju kao i prilikom primitka, te mora biti u originalnom pakiranju.

Povrat novca

Nakon što primimo vaš vraćeni proizvod i izvršimo pregled, poslat ćemo vam e-poštu kako bismo vas obavijestili o primitku i odobrenju ili odbijanju povrata novca.

Ako je vaš povrat odobren, povrat novca bit će obrađen, a iznos će automatski biti vraćen na vašu kreditnu karticu ili na izvorni način plaćanja u roku od određenog broja dana.

Kasni ili nedostajući povrati novca

Ako još uvijek niste primili povrat novca, prvo provjerite svoj bankovni račun.

Zatim kontaktirajte svoju kreditnu kartičnu tvrtku jer može potrajati neko vrijeme da se povrat novca službeno evidentira.

Zatim se obratite svojoj banci. Često postoji određeno vrijeme obrade prije nego što se povrat novca prikaže na vašem računu.

Ako ste obavili sve ove korake i još uvijek niste primili povrat novca, molimo kontaktirajte nas.

Proizvodi na sniženju

Moguće je vratiti samo proizvode po redovnoj cijeni. Proizvodi na sniženju ne mogu se vratiti.

Zamjene

Zamijenit ćemo samo one proizvode koji su oštećeni ili neispravni. Ako želite zamijeniti proizvod, kontaktirajte nas.

Darovi

Ako je proizvod označen kao dar prilikom kupovine i poslan izravno vama, primit ćete kredit u obliku poklon bona u vrijednosti povrata. Nakon primitka vraćenog proizvoda, poklon bon će vam biti poslan poštom.

Ako proizvod nije bio označen kao dar prilikom kupovine ili je darovatelj naručio proizvod za vas radi kasnijeg darivanja, povrat novca poslat ćemo darovatelju, a on će biti obaviješten o vašem povratu.

Povrat proizvoda putem pošte

Za povrat proizvoda pošaljite proizvod na adresu: 

Vi ste odgovorni za plaćanje troškova poštarine za povrat proizvoda. Troškovi poštarine se ne vraćaju. Ako dobijete povrat novca, iznos poštarine za povrat bit će oduzet od vašeg povrata.

Ovisno o vašem mjestu prebivališta, vrijeme koje je potrebno za dostavu zamijenjenog proizvoda može varirati.

Ako vraćate skuplje predmete, možete razmotriti korištenje usluge praćenja pošiljke ili kupnju osiguranja za poštarinu. Ne možemo garantirati primitak vraćenog proizvoda.

Trebate pomoć?

Za pitanja u vezi s povratima i povratu novca, kontaktirajte nas.