Tko smo mi

Naša web adresa je: https://mirisi.hr.

Komentari

Kada posjetitelji ostave komentare na stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i korisnički agent preglednika radi pomoći u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimizirani niz stvoren na temelju vaše e-adrese (također nazvan hash) može biti proslijeđen usluzi Gravatar kako bismo provjerili koristite li je. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika bit će vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako prenosite slike na web mjesto, trebate izbjegavati prenošenje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web mjesta mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji iz slika na web mjestu.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našem web mjestu, možete odabrati da se vaše ime, e-adresa i web stranica spreme u kolačiće. To je za vašu praktičnost kako ne biste morali ponovno popunjavati svoje podatke prilikom ostavljanja drugog komentara. Ti kolačići trajat će jednu godinu.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Taj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke za prijavu i odabire zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići za opcije zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uređujete ili objavljujete članak, u pregledniku će se spremiti dodatni kolačić. Taj kolačić ne sadrži osobne podatke i jednostavno označava ID objave članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovom web mjestu mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Te web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje trećih strana i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

Kako dijelimo vaše podatke

Ako zatražite resetiranje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u e-poštu za resetiranje lozinke.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

PAko ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se neograničeno. To je kako bismo automatski prepoznali i odobrili sve naknadne komentare umjesto da ih držimo u redu za moderaciju.

Za korisnike koji se registriraju na našem web mjestu (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje pruže u svojem korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web mjesta također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovom web mjestu ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje o vama posjedujemo, uključujući bilo koje podatke koje ste nam pružili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje o vama posjedujemo. To ne uključuje podatke koje smo obvezni zadržati zbog administrativnih, pravnih ili sigurnosnih razloga.

Gdje se šalju vaši podaci

Komentari posjetitelja mogu biti provjereni putem usluge za automatsko otkrivanje neželjene pošte.